Change language

24 KEER VOORDEEL IN GRONINGEN

« home

NIEUWS ARCHIEF

StadjersTV
zaterdag 18 december - StadjersTV, de internetzender voor alle stad-Groningers. Hier kun je filmpjes bekijken van stadsgenoten. Over de stad, en over alles waarvan men denkt dat het interessant is voor medestadjers.
Denk vooruit: Hoe goed bent u voorbereid op een ramp?
dinsdag 01 januari - Overstromingen, bomaanslagen, ziektegolven.. Grote rampen lijken meestal ver van uw bed te gebeuren. Toch zijn sommige rampen helemaal niet ondenkbaar in Nederland. Op www.denkvooruit.nl kunt u kijken hoe goed u bent voorbereid op een eventuele ramp.
Er Gaat Niets Boven Groningen op Facebook
zaterdag 15 mei - Op de hoogte blijven van alles wat er in Groningen te doen is? Like dan de officiële ‘Er Gaat Niets Boven Groningen’-fanpage op Facebook.
Volg het Stadsnieuws via Twitter
woensdag 21 april - Volg het gemeentelijke Stadsnieuws op Twitter en ontvang nieuws en actualiteiten van de gemeente Groningen. Zo blijft u altijd op de hoogte.
'Helmantel', museum Wierdenland, Ezinge, t/m 28 september
zondag 28 februari - In museum Wierdenland in Ezinge is de expositie 'Helmantel. Oudheden en erfgoed als inspiratie’ te zien. De tentoonstelling brengt een prachtig samengaan van stillevens van Henk Helmantel met de originele objecten die op de schilderijen afgebeeld staan.
VVV-gids 2014
zaterdag 27 maart - Complete gids voor vakantie & vrije tijd. De provincie Groningen heeft de bezoeker veel te bieden. In deze gids vind je een overzicht van de meest bijzondere activiteiten die je in de provincie kunt ondernemen.
Gemeente op Facebook
zondag 21 april - Foto's, nieuws en wetenswaardigheden van, over en uit de stad... Like onze site op Facebook.
ZOEKRESULTATEN
Zoek eerst
VAAK GEZOCHT
  1. Taiji Bailong Ball
  2. Vacatures
  3. Tv
  4. Tvnoord
MEEST BEZOCHT
  1. Toerismeportal
  2. kermis